Optimoitu sähkönjakelu Eatonin avulla


Lisää tehokkuutta ja vähennä toimintakuluja paremmalla sähkönjakelulla


Kun UPS suojaa IT-sovelluksiasi, on sähkönjakelu varmistettu niin, että UPSien syöttämä sähkö jakautuu tasaisesti räkissä oleviin IT-laitteisiin. Nykyaikaiset virranjakeluyksiköt (PDUt) auttavat myös IT-tehokkuuden optimoinnissa, kulujen vähentämisessä ja liiketoiminnan jatkuvuuden parantamisessa.

Oikea ratkaisu
Eatonin seuraavan sukupolven (ePDU G3), edistykselliset räkki-PDUt sisältävät valvonta- ja hallintaominaisuuksia. Turvallisen ja tehokkaan UPSista IT-laitteisiin tapahtuvan sähkönjakelun lisäksi, tämän päivän PDUt mahdollistavat IT-räkin sähkönkulutuksen monitoroinnin ja mittaamisen sekä sammuttavat sähkönsyötön sähkökatkon ajaksi. Lisäksi automaattiset palautustoiminnot (disaster recovery) käynnistetään.

Eaton on täydentänyt 0U ePDUiden valikoimaa uusilla 1-2U ePDUilla. Ne sopivat ihanteellisesti konvergoituihin ja hyperkonvergoituihin infrastruktuureihin. Nämä uudet ePDUt toimivat myös kuumassa ympäristössä, varmistavat sähkönkulutuksen tarkan mittauksen ja mahdollistavat automaattiset palautustoiminnot (disaster recovery) ympäristön seurantaa tarkkailevien antureiden avulla.

Lue lisää www.eaton.eu/epdu.

Optimizing Power Distribution white paper. Lataa asiantuntija-artikkeli ja lue, mihin ominaisuuksiin kannattaa kiinnittää huomiota räkki-PDUn valinnassa.