Eatonin Power Management -opas


Tämän päivän yritykset tarvitsevat paremman tavan vastata alati muuttuvaan markkinaan ja kilpailuun liittyviin paineisiin. Tarve muovaa yhä enemmän IT-infrastruktuurin strategioita ja kasvattaa IT-osastoihin kohdistuvia vaatimuksia. Liiketoiminnan jatkuvuus on nykyään tärkeämpää kuin koskaan aiemmin. Mitoitettavat, joustavat ja yhteensopivat IT-infrastruktuurit ovat nousemassa tärkeysjärjestyksessä huipulle. Toimintakulujen ja energiankulutuksen vähentäminen on aina ajankohtaista ja välttämätöntä.

Miten toimia? Fokusoidaan suuritehoiseen tietojenkäsittelyyn, kehittyneisiin verkottumismenetelmiin ja resurssien tehokkaampaan hallintaan.

Virranhallinta on osa-alue, joka jää infrastruktuurin optimointipyrkimyksissä helposti huomioimatta. Se on vakava virhe: Sähkönjakelu voi häiriintyä sijainnista ja toiminnan luonteesta riippumatta. Seuraukset voivat olla tuhoisia sekä yrityksen IT-infrastruktuurille että koko liiketoiminnalle. Siksi organisaatiot tarvitsevat varman ja älykkään virranhallintastrategian. Vain siten ne voivat hyödyntää nykyaikaisten IT-arkkitehtuuriensa ominaisuudet ja välttää liiketoiminnan jatkuvuuden riskejä. Strategian avulla organisaatio voi luottaa, että toiminta on tehokasta, kustannukset pieniä ja liiketoiminnan jatkuvuus turvattua.

Strategian luominen ei ole monimutkaista, itse asiassa siihen tarvitaan ainoastaan asianmukainen virranhallintaratkaisu tai nykyisen virranhallintaratkaisun optimointi vain 5 askeleella.

Lataa Eatonin Power Management -opas ja optimoi virranhallintasi, jotta voit saada seuraavat tulokset:

  • IT-tehokkuuden kasvu
  • Parempi liiketoiminnan jatkuvuus
  • Voimakkaampi kasvu

Eatonin Power Management -opas. Lataa runsaasti tietoa sisältävä opas, jonka avulla voit suunnitella parhaan mahdollisen virranhallintaratkaisun omaan IT-ympäristöösi.