Varmista, että laitteet on järjestetty räkkiin parhaalla mahdollisella tavalla


Järjestä IT-laitteet optimaalisesti ja vähennä toimintakuluja


Räkit ja verkkolaitekaapit ovat ensimmäisiä data centeriin tai palvelinhuoneeseen asennettavia varusteita. Kannattaa varmistaa, että IT-laitteet säilytetään asianmukaisella ja tehokkaalla tavalla. Asianmukaiset johtojen hallinta- ja säilytysvarusteet ovat tärkeitä, jotta räkit pysyvät siisteinä ja hyvin järjesteltyinä. Ilmanvaihtokokoonpanot takaavat, että data centerin jäähdytys toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Oikea ratkaisu
Varmista, että säilytät IT-laitteitasi parhaalla mahdollisella tavalla. Eatonin laajassa IT-räkkien valikoimassa on moniin erilaisiin tarpeisiin sopivia ratkaisuja. Ne mahdollistavat ilmanvaihdon takaavien kokoonpanojen rakentamisen siten, että voit vähentää kuluja ja parantaa työympäristön turvallisuutta. Saat asianmukaisen virranhallintaratkaisun asentamalla lisäksi Eatonin virtualisointivalmiit virranhallintayksiköt (Eatonin ePDUt) ja räkki-UPSit. Ne auttavat takaamaan erinomaisen IT-tehokkuuden, pienemmät kulut ja paremman liiketoiminnan jatkuvuuden.

Lue lisää www.eaton.eu/itrack.

Rack Hygiene white paper.Lataa asiantuntija-artikkeli ja lue, miten rakennat mahdollisimman hyvän kokoonpanon, joka parantaa IT-sovellusten tehokkuutta ja vähentää jäähdytyskuluja.