Optimoi sähkösuojaus ja virranhallinta Eatonin avulla


Suojaa arvokas IT-laitteisto ja hallitse samanaikaisesti sähköinfrastruktuuriasi ja virtuaalista omaisuuttasi – samalta näytöltä


Ensimmäinen askel on suojata IT-laitteisto sähköongelmilta ja liiketoiminta odottamattomilta keskeytyksiltä oikeanlaisella UPSilla.

Yhä useammat yrityssovellukset toimivat kuitenkin virtualisoiduilla alustoilla, joten on erittäin tärkeää, että myös virtuaaliset palvelimet ovat virtasuojauksen piirissä. Tämä on seuraava askel.

Virranhallintaohjelmiston avulla näet koko sähköjärjestelmän selkeästi. Älykkäällä ohjelmistolla voit integroida infrastruktuurin virtuaaliseen ympäristöösi ja hallita kokonaisuutta yhdeltä näytöltä.

Oikea ratkaisu
Eatonin virtualisointivalmiit UPSit ovat optimaalinen suoja virtuaalipalvelimille. Kun virtualisointivalmiissa UPSissa on Eatonin Intelligent Power Manager (IPM) -ohjelmisto, voit monitoroida ja hallita niitä yhdeltä näytöltä – hälytyksen tapahtuessa IPM käynnistää automaattisesti palautustoiminnot (disaster recovery).

Eatonin virtualisointivalmiiden UPSien valikoimaa on täydennetty nyt uudella, pienemmille IT-sovelluksille tarkoitetulla UPSilla. Räkkeihin ja hyperkonvergoituihin ratkaisuihin sopiva Eaton 9PX UPS 1000-3000 W on tehokkaampi, nopeampi ja helpommin hallittava. Saat täydellisen luotettavuuden liiketoiminnan jatkuvuuteen, lisää tehokkuutta ja pienemmät kustannukset.

Eatonin IPM-ohjelmisto ja Eatonin virtualisointivalmiit UPSit varmistavat yhdessä IT-sovellusten jatkuvan käyttövalmiuden, tietojen eheyden ja liiketoiminnan jatkuvuuden.

Lue lisää www.eaton.eu/9px3kva.

Power Management for Server Virtualization white paper. Lataa asiantuntija-artikkeli ja tutustu yksityiskohtaisiin tietoihin, joiden avulla hallitset virtualisoidun data centerin suojaamisen haasteet entistä paremmin.