Optimaliseer de energieverdeling met Eaton


Verhoog de efficiëntie en verminder operationele kosten met een verbeterde energieverdeling.


Terwijl de UPS uw IT-toepassing beschermt, zorgt de energieverdeling ervoor dat de energie van de UPS wordt verdeeld tussen de IT-apparatuur in uw rack. Moderne stroomverdelingseenheden kunnen ook helpen om de IT-efficiëntie te optimaliseren, de kosten te verlagen en de bedrijfscontinuïteit te verbeteren.

De juiste aanpak
De nieuwe generatie geavanceerde rack-PDU’s (ePDU G3) integreert monitorings- en beheermogelijkheden. Naast het veilig en efficiënt verdelen van stroom van de UPS naar uw IT-apparatuur, kunt u dus met moderne verdelingseenheden het stroomverbruik in een IT-rack controleren en meten, op afstand de stroom uitschakelen tijdens een storing en helpen met het initiëren van de maatregelen voor calamiteitenbeheersing.

Eaton heeft zijn portfolio 0U ePDU's aangevuld met nieuwe 1-2U ePDU's. Deze zijn de ideale keuze voor een converged en hyperconverged infrastructuur, of op de wand bevestigde behuizingen. De nieuwe ePDU's kunnen werken in warme omgevingen en zorgen voor een nauwkeurige energiemeting om het stroomverbruik te monitoren. In combinatie met omgevingssensoren helpen ze om maatregelen voor calamiteitenbeheersing in virtuele omgevingen te initiëren.

Ga voor meer informatie naar www.eaton.eu/epdu.

Whitepaper over energieverdeling optimaliseren.
Download het whitepaper en ontdek mogelijkheden waar bedrijven naar op zoek moeten gaan als ze kiezen voor rack-PDU's.