Zorg voor een optimale bescherming van uw stroomoplossingen


Voeg een extra beschermingslaag toe voor een nog geruster gevoel.


UPS-systemen en rack-PDU's helpen u uw IT-omgeving te beschermen, maar kunnen ook defect raken. Het risico op defecten moet dan ook worden vermeden: hoe kunt u ervoor zorgen dat uw bescherming óók wordt beschermd, waardoor risico’s en mogelijke extra kosten worden beperkt? Daarom is onderhoud cruciaal om de optimale prestatie van UPS-en en rack-PDU's te verzekeren en zo het risico op downtime te beperken.

De juiste aanpak
Een effectieve preventieve onderhoudsstrategie kan een van de meest effectieve maatregelen zijn die u kunt nemen in uw datacenter of serverruimte. Eaton biedt een uitgebreid aanbod services voor nieuwe en reeds bestaande apparatuur via channel-partners. U kunt ervoor zorgen dat uw apparatuur beschermd is tegen mogelijke storingen door een verlengde garantieperiode aan te schaffen die u nog jaren gemoedsrust kan verzekeren.

Ga voor meer informatie naar www.eaton.eu/upsservice.

Whitepaper over hoe de juiste UPS-serviceaanpak te kiezen.
Download de whitepaper om vier primaire opties voor het onderhoud van UPS-toestellen te ontdekken en de verschillen en specifieke voordelen onder deze alternatieven te begrijpen.