Eaton powermanagement guide


Moderne bedrijven moeten beter en sneller kunnen reageren op de voortdurend veranderende marktdynamiek en concurrentiedruk.

Dit vraagt dan ook om een duidelijke strategie voor de IT-infrastructuur en stelt hogere eisen aan IT-afdelingen. De bedrijfscontinuïteit is nog nooit zo cruciaal geweest. Schaalbare en flexibele IT-infrastructuren krijgen een steeds belangrijkere plaats. De operationele kosten verminderen en het energieverbruik verlagen blijven dringende eisen.

Het antwoord? Een nieuwe kijk op infrastructuren met een hoge dichtheid, geavanceerde netwerkmethodologieën en efficiëntere manieren voor beheer.

Energiebeheer is een domein dat gemakkelijk uit het oog kan worden verloren tijdens inspanningen om de infrastructuur te optimaliseren. Dat is een grote vergissing: waar u ook bent, wat u ook doet, er kan een stroomstoring optreden, wat rampzalige gevolgen heeft voor de IT-infrastructuur en het hele bedrijf. Met dat in gedachten, hebben organisaties een degelijke, intelligente powermanagementstrategie nodig als ze de voordelen van hun moderne IT-architectuur ten volle wensen te benutten en risico's voor de bedrijfscontinuïteit willen vermijden. Een strategie die betekent dat de organisatie altijd kan vertrouwen op de efficiëntie, lage kosten en bedrijfscontinuïteit.

Het klinkt misschien ingewikkeld, maar er zijn eigenlijk slechts vijf stappen nodig om aan een goede energiebeheeroplossing te bouwen of de bestaande oplossing te optimaliseren.

Download de gids inzake powermanagement van Eaton, optimaliseer uw energiebeheer en kijk uit naar:

  • Een verhoogde efficiëntie
  • Een betere bedrijfscontinuïteit
  • Een sterkere groei

Eaton powermanagement guide.
Download de uitgebreide gids die u een schat aan informatie biedt om de optimale energiebeheeroplossing voor uw IT-omgeving te helpen ontwerpen