Zorg voor een optimale organisatie van apparatuur in uw rack


Organiseer uw IT-apparatuur op betrouwbare wijze en verminder de operationele kosten.


Racks en behuizingen behoren tot de eerste uitrustingen die in een datacenter of serverruimte worden gebruikt, en u moet ervoor zorgen dat u uw IT-apparatuur hier correct en efficiënt in onderbrengt. Adequaat kabelbeheer en opslagaccessoires zijn belangrijk om racks netjes en goed georganiseerd te houden. Luchtbeheersingsconfiguraties zorgen voor een optimale koeling in uw datacenter.

De juiste aanpak
Zorg ervoor dat u de optimale oplossing hebt om uw IT-apparatuur in onder te brengen met Eaton’s uitgebreide portfolio IT-racks. De racks zijn geschikt voor verschillende behoeften en luchtbeheersingsconfiguraties, en kunnen hiermee de kosten verlagen en de veiligheid van uw werkomgeving verbeteren. Samen met de virtualisatie-ready rack-stroomverdelingseenheden (Eaton ePDU's) en de in racks monteerbare UPS-systemen, vormen ze de juiste stroombeheeroplossing die helpt om een hoge IT-efficiëntie, lagere kosten en een betere bedrijfscontinuïteit te verzekeren.

Ga voor meer informatie naar www.eaton.eu/itrack.

Whitepaper over rackhygiëne.
Download het whitepaper en ontdek hoe u de optimale opstelling kunt bouwen om de efficiëntie te verbeteren en de koelingskosten in uw IT-toepassing te verminderen.