Optimaliseer de bescherming en het energiebeheer met Eaton


Bescherm uw waardevolle IT-apparatuur en beheer uw energie-infrastructuur en virtuele omgevingen samen, allemaal via één enkel scherm.


Beschikken over de juiste UPS om uw IT-apparatuur tegen stroomproblemen, en uw bedrijf tegen onverwachte downtime te beschermen, is de eerste stap.

Maar met een toenemend aantal bedrijfstoepassingen dat op gevirtualiseerde platformen draait is het cruciaal dat uw stroombescherming zich uitstrekt tot uw gevirtualiseerde servers. Dit is de volgende stap.

Als u over powermanagement software beschikt krijgt u een duidelijk zicht op het volledige ecosysteem van uw energiestromen. En met intelligente software kunt u uw energiebeheerinfrastructuur integreren in uw virtuele omgeving en alles beheren via één enkel scherm.

De juiste aanpak
Overweeg een virtualisatie-ready UPS van Eaton om de bescherming van uw virtuele servers te optimaliseren. In combinatie met Eaton’s Intelligent Power Software kunnen ze worden gemonitord en beheerd via uw virtualisatie-dashboard – waardoor maatregelen voor calamiteitenbeheersing kunnen worden geïnitieerd in geval van een alarm.

Door de Intelligent Power Manager software te combineren met de voor virtualisatie voorbereide UPS-en van Eaton, kunt u een hoge uptime van IT-toepassingen, gegevensintegriteit en bedrijfscontinuïteit verzekeren.

Ga voor meer informatie naar www.eaton.eu/9px3kva.

Whitepaper over energiebeheer voor servervirtualisatie.
Download het whitepaper en ontdek hoe u beter kunt omgaan met de uitdagingen van het beschermen van uw gevirtualiseerde datacenter.