CONTACT

Eaton Industries (Netherlands) B.V.
Europalaan 202,
7559 SC Hengelo
Postbus 23,
7550 AA Hengelo

Tel: +31 (0) 74 246 9111

lunchandlearn@eaton.com
www.eaton.nl/electrical

> Download menukaart

Vanaf oktober 2019 een NEN3140 gerecht!


Eaton biedt u en uw collega’s gratis een smakelijke en leerzame  lunch aan!

Een smakelijke en leerzame lunch waarbij u bepaalt wat u wilt weten en eten! Wij hebben een menukaart samengesteld met een keur aan smaken. Eaton vind het belangrijk dat zijn relaties op de hoogte is van de laatste (technologische) ontwikkelingen om uiteindelijk slimme en duurzame systemen te kunnen leveren. Daarom delen wij onze jarenlange kennis en ervaring van verdeelinstallaties en safety producten graag met u tijdens Eaton´s Lunch & Learn sessies.

Zelf uw kennislunch samenstellen

Heel eenvoudig stelt u uw eigen kennislunch samen en wij zorgen voor de broodjes bij u op locatie. Gratis en zonder enige verplichting! Meld u en uw collega’s nu aan voor Eaton’s Lunch & Learn sessie!

Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een afspraak te maken. Wij verzorgen op de door u gekozen tijd een lekkere en leerzame lunch! Mocht het niet mogelijk of gewenst zijn de Lunch& Learn sessie bij u op locatie te houden, dan zoeken we samen naar een geschikt alternatief. Elke presentatie zal ca. 20 minuten in beslag nemen. Mocht u specifieke wensen hebben dan is in overleg veel mogelijk. Laat het ons vooral weten.

Menukaart

Uw gegevens

Menukaart