Producttrainingen voor gebruikers

De Eaton-producttrainingen zijn uitsluitend bedoeld voor installateurs, bekend met de producten van Eaton. Tijdens deze ééndaagse trainingen wordt uitgebreid ingegaan op de technische aspecten en de toepassingen van het betreffende product.

Particulieren kunnen terecht bij hun installateur.

Deelname aan deze dagen zijn kostenloos.

Producttrainingen

xComfort Uitgebreide Basis

Training voor het verkrijgen van productkennis en praktische vaardigheden om eenvoudige projecten met xComfort-componenten te kunnen realiseren. De training wordt ondersteund met duidelijke praktijkgerichte oefeningen.
lees meer trainingsdata inschrijven

xComfort SHC **

xComfort Smart Home Controller: Training voor het verkrijgen van vaardigheden om de Smart Home Controller toe te passen in de (complexere) xComfort-installatie.
lees meer trainingsdata inschrijven

EasySoft 7

Een hands-on training over het programmeren van het easyE4 stuurrelais. Met onder andere uitleg over het maken van programma’s, functiebouwstenen, visualisering en de webserver.
lees meer trainingsdata inschrijven

xSoft-CoDeSys

In deze training wordt met de EC4P PLC van Eaton gewerkt en krijgt u uitleg over deze software.
lees meer trainingsdata inschrijven

SmartWire-DT

Een complete training over de belangrijkste technische aspecten en praktische kenmerken van SmartWire-DT, het communicatiesysteem voor industrieel schakelmateriaal.
lees meer trainingsdata inschrijven

Halyester en xBoard, energieverdeelinrichtingen

Productkennis over deze verdeelsystemen in samenhang met de productnorm IEC 61439. Ook onderdeel van deze training is de bijbehorende calculatie- en ontwerpsoftware.
lees meer trainingsdata inschrijven

Analoge brandmeldsystemen

Training voor het verkrijgen van productkennis en praktische vaardigheden om projecten met een standalone adresseerbaar brandmeldsysteem van Eaton te kunnen realiseren (CF1000 / CF3000 serie). De training is verdeeld over 2 dagen met een examen conform VEBON richtlijnen.
lees meer trainingsdata inschrijven

Inbraakalarmsystemen

Training voor het verkrijgen van productkennis en praktische vaardigheden om projecten met draadloze, bedrade en hybride inbraakalarmsystemen van Eaton te kunnen realiseren (i-on familie) De training is verdeeld over 2 dagen met een examen.
lees meer trainingsdata inschrijven

Uw gegevens

Ik schrijf mij in voor de volgende training(en)

* verplicht veld

** belangstellenden dienen vooraf de training “xComfort Uitgebreide Basis” gevolgd te hebben

*** Installateurs die beide xComfort trainingen gevolgd hebben (Uitgebreide Basis en SHC), worden door Eaton ondersteund als xPert-installateur. U kunt na deze trainingen op onze website www.xcomfort.nl vermeld worden als xPert-installateur, kunt u dit aangeven bij de opmerkingen.

De xComfort-trainingen kunnen alleen doorgaan indien er minimaal 6 inschrijvingen zijn.

© Eaton 2016, All Rights Reserved.