Velkommen til Eaton

Registrer, at du er interesseret i at høre fra os

Tak for din interesse i materiale fra Eaton. Hvis du ønsker at modtage udvalgte meddelelser fra Eaton fremover, beder vi dig bruge et øjeblik på at udfylde nedenstående skema.

Du får automatisk adgang til dit eget personlige Eaton-infocenter. Du har altid adgang til infocenteret, så du kan tilpasse dine oplysninger og dine personlige interesser, så vi kan informere dig om netop de emneområder, der er mest relevante for dine interesser.

Når du indsender dine oplysninger, giver du samtidig Eaton tilladelse til at kontakte dig angående dine foretrukne emneområder, nyheder og produkter.

Ved at indsende denne registrering accepterer jeg, at Eaton regelmæssigt informerer mig om deres produkter, kampagner og nyheder. Jeg forstår og accepterer, at Eaton bruger mine data til at målrette deres markedsføringskommunikation til mig.  Jeg accepterer, at de personoplysninger, jeg oplyser, deles med Eaton Corporation plc i Irland, Eaton Corporation i USA og i henhold til Eatons fortrolighedspolitik
Enhver brug af mine personoplysninger finder sted i overensstemmelse med de relevante og gældende lovgivninger om beskyttelse af personoplysninger samt Eatons fortrolighedspolitik. Jeg kan til enhver tid ændre mine præferencer eller trække mit samtykke tilbage ved at klikke på det relevante link i fodnoten i Eatons e-mail.
Du vil modtage en bekræftelses e-mail fra os kort efter din tilmelding. Klik venligst på linket i bekræftelses e-mailen for at afslutte din registrering, så vi kan holde dig opdateret med de seneste produkter og nyheder fra Eaton.