Welkom bij Eaton

Registreer en blijf op de hoogte

Bedankt voor uw interesse in informatie van Eaton. Neemt u alstublieft even de tijd om enkele korte gegevens in te vullen en ontvang communicatie op maat – speciaal voor u.

U krijgt automatisch toegang tot uw gepersonaliseerde Eaton-profiel en kunt deze op ieder moment bekijken en aanpassen. Wanneer u ons wat meer over uzelf en uw persoonlijke interesses vertelt – op een moment dat het u uitkomt – sturen we u relevante informatie over onderwerpen die u het meest interessant vindt.

Door uw gegevens achter te laten kan Eaton u informeren over uw favoriete onderwerpen, nieuws en producten.

Ja, ik wil via e-mail op de hoogte worden gehouden over interessante producten, promoties en nieuws van Eaton. Ik aanvaard dat de persoonlijke gegevens die ik verschaf, kunnen worden gedeeld met Eaton Corporation plc, gevestigd in Ierland en de Verenigde Staten, en Eaton Industries Manufacturing GmbH, gevestigd in Zwitserland, om te worden opgeslagen in elektronische marketingdatabanken en voor de bovenvermelde doeleinden. Elk gebruik van mijn persoonlijke gegevens zal gebeuren in overeenstemming met de relevante en toepasselijke wetten inzake de gegevensbescherming en met het Privacybeleid van Eaton.

Ik kan mijn toestemming om marketing e-mails te ontvangen op elk ogenblik intrekken door op de link 'Uitschrijven' te klikken, onderaan een e-mail van Eaton.
U zult een bevestigingsmail van ons ontvangen meteen na uw inschrijving. Gelieve op de link in de bevestigingsmail te klikken om uw registratie te voltooien, zodat we u op de hoogte kunnen houden van de laatste producten en nieuws van Eaton.