Velkommen til Eaton

Registrer din interesse for å høre fra oss

Takk for at du viser interesse for Eaton-innhold. Bruk et øyeblikk på å fylle ut detajene nedenfor, for å motta relevant Eaton-informasjon i fremtiden.

Du vil motta automatisk tilgang til ditt tilpassede Eaton-ressurssenter. Du kan gå til senteret når som helst for å fortelle oss litt mer om deg selv og dine personlige interesser, slik at vi kan sende informasjon om de emnene som er mest relevante for deg.

Ved å registrere din kontaktinformasjon, gir du Eaton tillatelse til å sende deg informasjon om relevante emner, -nyheter og -produkter.

Ved å sende inn denne registreringen samtykker jeg i å bli informert regelmessig om Eatons produkter, kampanjer og nyheter. Jeg forstår og samtykker i at Eaton vil bruke dataene mine til å tilpasse markedsføringskommunikasjonen.  Jeg samtykker i at personopplysningene jeg oppgir, kan deles med Eaton Corporation plc i Irland, Eaton Corporation i USA og i henhold til Eatons retningslinjer for personvern.

All bruk av mine personopplysninger vil skje i samsvar med relevante og gjeldende personvernlover og Eatons retningslinjer for personvern. Jeg kan når som helst endre preferansene mine eller trekke tilbake samtykket mitt ved å klikke på de relevante koblingene i bunnteksten i e-post fra Eaton.
Du vil motta en bekreftelses e-post fra oss kort tid etter innsending. Vennligst klikk på lenken i e-posten for å fullføre registreringen, slik at vi kan holde deg oppdatert med produktnyheter med mer.