Välkommen till Eaton

Anmäl ditt intresse för
att få information från oss

Tack för att du visar intresse för att få information från Eaton. Fyll i din information här för att ange vilka ämnen som är intressanta för dig, så att du får relevant kommunikation från Eaton i framtiden.

Du får då automatiskt tillgång till ett personligt anpassat resurscenter för Eaton. Du kan när som helst gå in i detta resurscenter för att ange mer information om dig och dina intressen, så att vi kan skicka information till dig i de ämnen som passar dig bäst.

Genom att ange dina uppgifter ger du Eaton tillåtelse att kommunicera med dig angående dina utvalda ämnen, nyheter och produkter.

Genom att registerera mig, samtycker jag till att regelbundet informeras om produkter, erbjudanden och nyheter från Eaton. Jag förstår och samtycker till att Eaton använder mina uppgifter i syfte att anpassa marknadsföringsmeddelanden. Jag samtycker till att de personuppgifter som jag lämnar kan delas med Eaton Corporation plc i Irland, Eaton Corporation i USA och i enlighet med Eatons sekretesspolicy

All användning av mina personuppgifter kommer att ske i enlighet med relevanta och gällande datasekretesslagar, samt Eatons sekretesspolicy. Jag kan när som helst ändra mina inställningar eller återkalla mitt samtycke genom att klicka på relevanta länkar i sidfötterna i Eatons e-postmeddelanden.
Strax efter att du har skickat in formuläret kommer du att få en bekräftelse via e-post. Klicka på länken i bekräftelsemeddelandet för att slutföra din registrering så att vi kan hålla dig uppdaterad med den senaste informationen om Eatons produkter och nyheter.