Omdefiner værdien af dit næste projekt


Brande, der skyldes elektriske installationer i boliger, har flere årsager. Hvis du kan undgå dem med en alt-i-en-løsning fra Eaton, hvorfor så ikke slå til?

De nuværende obligatoriske (men ikke anbefalede) sikkerhedsstandarder beskytter ikke mod lysbuefejl. Elektriske fejl, som udløser lysbuefejl, anslås at være årsagen til op til 20 % af alle brande, og alligevel er de ekstra udgifter til beskyttelse mod dem mindre end DKK 0,08 pr. dag for hvert kredsløb.


banner
banner

Beskyt og red liv


banner

Eatons gnistdetektor AFDD+ opdager ikke alene lysbuefejl, men indeholder også beskyttelse mod lækstrøm, kortslutninger og overbelastning for at give en alt-i-én-beskyttelse til nye eller eftermonterede installationer.

Med alle disse funktioner samlet i én enhed kan du specificere avancerede beskyttelse, levere bedre beskyttelse og give mere sindsro ved at vise, at du beskytter det, der er vigtigst.

Og efterhånden som obligatorisk installation af gnistdetektorer (AFDD'ere) bliver normen i Europa, viser du også, hvis du specifikt beder om en AFDD+, at din virksomhed er på forkant med udviklingen. Det giver dig et godt omdømme.