Tervetuloa!

Kerro meille sinua kiinnostavat aihealueet

Luo jo tänään oma Eaton-profiilisi, niin saat vastaisuudessakin Eaton-uutisia juuri sinua kiinnostavista aiheista sekä tietoa promootioista, kutsuja ilmaisiin seminaareihin, tekniikkapäiville, tuotekoulutuksiin ja muihin tapahtumiin. Voit muuttaa sinua kiinnostavat aihealueet tai peruuttaa tilauksesi milloin tahansa klikkaamalla linkkiä, joka löytyy jokaisesta lähettämästämme sähköpostista.

Täytä yhteystietosi:

Rekisteröitymällä hyväksyn, että minulle lähetetään säännöllisesti Eaton-uutisia sekä tietoa promootioista, tuotteista ja kampanjoista. Ymmärrän ja hyväksyn, että Eaton käyttää tietojani kohdentaessaan minulle  markkinointiviestejään. Hyväksyn, että antamani henkilötiedot voidaan luovuttaa Irlannissa sijaitsevalle Eaton Corporation plc:lle ja Yhdysvalloissa sijaitsevalle Eaton Corporationille Eatonin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Henkilötietojani käytetään asianmukaisen ja sovellettavan tietosuojalainsäädännön ja Eatonin tietosuojakäytännön mukaisesti. Voin milloin tahansa muuttaa Eaton-profiilini asetuksiani osoitteessa http://electricalsector.eaton.com/Resource_Centre_Register_FI tai peruuttaa suostumukseni  klikkaamalla Eatonin sähköpostiviestien alatunnisteissa olevia linkkejä.

Saat meiltä sähköpostiisi vahvistusviestin pian sen jälkeen, kun olet klikannut "Lähetä". Ole ystävällinen ja klikkaa vahvistusviestin linkkiä, jonka jälkeen rekisteröintisi on valmis. Tällä varmistamme suostumuksesi Eatonin tuote-, kampanja- ja uutisviestien vastaanottamiseen.