Tervetuloa...
uuteen tapaan kasvattaa liiketoimintaa


Sähkömoottorin käyttökustannukset edustavat yli 95 % sen elinkaarikustannuksista – ja kulutus on noin kaksi kolmasosaa organisaation sähkön tarpeesta. Tällöin energiatehokkaampi vaihtoehto tarjoaa mahdollisuudet hyvin merkittäviin säästöihin käyttökustannuksissa.

Tässä valossa EU:n uusi ErP-direktiivi 2009/125/EY luo todellisen mahdollisuuden. Olitpa koneen ostaja tai rakentaja, jakelija tai jälleenmyyjä, Eaton tarjoaa yksinkertaisimman, valmiiksi tuotteistetun ja kustannustehokkaimman tavan noudattaa ErP-direktiiviä vähentäen samalla energiakustannuksia – dramaattisesti.

Tässä on kyse tuottavasta muutoksesta – vastaamalla direktiivin vaatimuksiin, tehdään liiketoiminnasta tehokkaampaa ja lisätään samalla käytettävyyttä alhaisemmilla käyttökustannuksilla.

Ja koska uusi teknologiamme pystyy maksamaan itsensä takaisin noin kolmen vuoden keskiarvolla, voivat Eatonin asiakkaat käyttää kertyneitä säästöjä omaan kasvuunsa.

Tekee energiatehokkuudesta todellisen liiketoimintamahdollisuuden.

...meidän energiatehokkaat asiantuntija-artikkelit ja infografiikat

Olemme kirjoittaneet asiantuntija-artikkeleita ErP-direktiivin ohjesäännöistä ja IE3-moottorisuojauksesta. Olemme myös tiivistäneet keskeisen sisällön yksinkertaiseen infografiikkaan.

...Eatonin energiatehokkuuden asiantuntioita

Eatonin asiantuntijat haluavat kertoa tämänpäivän kattavasta energiatehokkuudesta – tarttuaksesi mahdollisuuksien maailmaan huomenna.

...kuinka tuotteemme voivat parantaa energiatehokkuuttasi

Kuinka voit käynnistää, kytkeä, suojata tai ajaa moottoria yksinkertaisimmalla ja luotettavimmalla tavalla?
Tässä muutamia vaihtoehtoja:

Maksimoi

...järjestelmäsi tehokkuus

Vähennä kaapelointikustannuksia SmartWire-DT:n avulla

SmartWire-DT on kaapelointi-ja kommunikointijärjestelmä, jolla yhdistät moottorikäynnistimet, pehmokäynnistimet, taajuusmuuttajat sekä muut laitteet keskuksen sisä- ja ulkopuolella.

SmartWire-DT vähentää kaapelointikustannuksia jopa 85 % ja välittää sekä analogista että digitaalista tietoa, jonka avulla voit parantaa koneen suorituskykyä ja energiankulutusta.

Lue lisää SmartWire-DT -ratkaisusta
Product 4

Käytä BreakerVisua optimoimaan energiankulutusta:

Kaikki energianhallitaratkaisut mittaavat sähköisiä parametrejä, mutta yhdistämällä SmartWire-DT:n ja BreakerVisun voit visualisoida ja kirjata kaikki toiminnalliset tiedot – NZM-katkaisijoista PKE-moottorinsuojakatkaisijoihin – kustannustehokkaasti ja tuottavasti.

Lisätietoja BreakerVisusta
Product 5

Rakenna

...täydellinen IE3-valmis ratkaisu
Build Logo

Vakuutu

...Eatonin energiatehokkaasta valmiudesta

Miksi Eaton? Muutama syy jolla erotumme.

1

Luotettavuus:

Eatonin moottorinkäynnistinvalikoima tarjoaa maailmanluokan luotettavuutta sekä suorille- että säädettäville käytöille. Uuden DE1- taajuusmuuttajan "trip-free-design" takaa IE2- ja IE3-moottoreiden erityisen luotettavan toiminnan.

2

Yksinkertaisuus:

Uusi PowerXL DE1- nopeuskäynnistin on yksinkertaisin tapa käyttää IE2- ja IE3-moottoreita taajuusmuuttajasovelluksissa.

3

Mielenrauha:

Eaton tarjoaa laatua ja luotettavuutta vähällä vaivalla – tehden taajuusmuuttajasovelluksien käyttöönoton helpoksi.

4

Alhaisemmat kaapelointikustannukset:

SmartWire-DT ei ainoastaan ​​vähennä kaapelointi- ja asennuskustannuksia jopa 85 %:lla, se myös lisää datan avoimmuutta, koneen ylläpitoa, suorituskykyä ja käyttövarmuutta.

5

Optimoitu energianhallinta:

BreakerVisun avulla visualisoit moottorin parantunutta energiankulutusta ja löydät keinoja koko energianhallintajärjestelmän optimointiin.

6

Tulevaisuuteen varautuminen:

Eatonin tekniikka takaa tulevaisuuden ilman yhteensopivuus-, standardi- tai laajennettavuusongelmia – niin tänään kuin huomennakin.

Puhu

...meille energiatehokkuudesta

Ota yhteyttä niin autamme suunnittelemaan sinulle energiatehokkaamman tulevaisuuden.

Ota yhteyttä Eatoniin

Omaksu energiatehokkuus tänään. Avaat mahdollisuuksien maailman huomenna.

Eaton Logo