Eaton Slide 1
Eaton Slide 2
Eaton Slide 3
Bereid u voor...
op een nieuwe manier om uw bedrijf te doen groeien


Een elektrische motor laten draaien vertegenwoordigt meer dan 95% van zijn levensduurkosten en ongeveer 2/3 van het elektriciteitsverbruik van een bedrijf. Een meer energie-efficiënte optie biedt dus het potentieel voor grote besparingen op de operationele kosten.

Vanuit deze hoek bekeken, creëert de nieuwe ErP-richtlijn van de EU (richtlijn 2009/125/EC voor energiegerelateerde producten) een echte kans voor uw bedrijf. Of u nu machines koopt of bouwt, deze distribueert of doorverkoopt, Eaton biedt de eenvoudigste, meest gebruiksklare en kostenefficiënte manier om de ErP-richtlijn na te leven en tegelijkertijd uw energiekosten sterk terug te dringen.

Dat komt doordat Eaton zich volledig inzet op productieve verandering door oplossingen aan te bieden waarmee ondernemingen niet alleen de richtlijnen naleven, maar ook de productieve bedrijfstijd kunnen verhogen tegen lagere kosten.

Onze nieuwe technologie betaalt zichzelf terug op gemiddeld 3 jaar tijd. Het geld dat klanten van Eaton daarna uitsparen kunnen ze investeren in de groei van hun bedrijf.

Wij maken van energie-efficiëntie een echte kans voor uw bedrijf.

Lees onze nieuwste whitepaper en kom meer te weten over het efficiënt beheersen van fluid power zoals hydrauliek en pompen.


Whitepaper te downloaden
...onze whitepaper over energie‑efficiëntie

Wij hebben whitepapers geschreven over de ErP-richtlijnen en IE3-motorbeveiliging. Ook hebben we de belangrijkste informatie samengevat in duidelijke infographics.

...naar Eaton's experts in energie‑efficiëntie

Dit is wat enkele van onze experts in energie-efficiëntie te vertellen hebben over de kansen die energie-efficiënte oplossingen bieden voor onze business van morgen.

Power XL Podcast (Nederlandse)
...hoe onze producten uw energie-efficiëntie kunnen verhogen

Hoe kunt u uw motor starten, schakelen, beveiligen of aandrijven op de meest eenvoudige en betrouwbare manier?
Hier zijn enkele opties:

Daarom

...uw systeemefficiëntie

Verminder uw bedradingskosten met SmartWire-DT:

SmartWire-DT is een bedradings- en communicatiesysteem dat motorstarters, softstarters, variabele-snelheidstarters, regelaars en andere componenten binnen en buiten de kast met elkaar verbindt.

SmartWire-DT verlaagt de bedradingskosten tot 85% en biedt analoge en digitale gegevens om de prestaties van de machines en het energieverbruik te verbeteren.

Kom meer te weten over de SmartWire-DT
Product 4

Gebruik BreakerVisu om het energieverbruik te optimaliseren:

Alle energiebeheersystemen meten elektrische parameters, maar met SmartWire-DT gekoppeld aan BreakerVisu kunt u alle operationele gegevens visualiseren en bijhouden – van NZM-stroomonderbrekers tot PKE-stroomonderbrekers voor de bescherming van uw motor – op kostenefficiënte en doeltreffende wijze.

Kom meer te weten over de BreakerVisu
Product 5

Bouw

...uw totale ErP-ready oplossing
Build Logo

Overtuig

... uzelf van Eatons oplossingen voor energie-efficiëntie

Waarom Eaton? De belangrijkste redenen voor u op een rijtje gezet:

1

Betrouwbaarheid:

Eaton’s assortiment van motorstarters biedt betrouwbaarheid van wereldklasse voor zowel constante als variabele output en zorgt voor een lange levensduur van IE2-motoren en IE3-motoren (tripvrij ontwerp maakt de Variabele Speed Starter DE1 bijzonder betrouwbaar).

2

Eenvoud:

De nieuwe PowerXL DE1 Variabele Speed Starter is het meest eenvoudige product om IE2- en IE3-motoren aan te drijven in variabele snelheidstoepassingen.

3

Gemoedsrust:

Eaton biedt kwaliteit en betrouwbaarheid met minimale inspanning, waardoor variabele snelheidstoepassingen makkelijk kunnen worden geïntroduceerd. Bovendien zijn alle producten wereldwijd toepasbaar.

4

Lagere bedradingskosten:

SmartWire-DT verlaagt niet alleen de bedradings- en engineeringkosten tot 85%, het verbetert ook de transparantie van de gegevens en de prestaties en beschikbaarheid van de machines.

5

Geoptimaliseerd energiebeheer:

Met BreakerVisu kunt u het lagere energieverbruik van uw motor visualiseren en manieren bedenken om het energiebeheer in uw systeem nog verder te optimaliseren.

6

Toekomstbestendig:

Eaton’s toekomstbestendige technologie garandeert probleemloze bedrijfszekerheid vandaag of morgen.

Praat

...met ons over energie-efficiëntie

Neem contact met ons op voor het plannen van uw energie-efficiëntere toekomst.

Contact opnemen met Eaton

Kies vandaag voor energie‑efficiëntie.
Open morgen een wereld van kansen.

Eaton Logo

Wilt u geen Eaton-nieuws missen?

Maak dan een persoonlijk Eaton-profiel aan via eaton.nl/mijnprofiel, en geef eenvoudig per onderwerp aan of u ons wel of geen toestemming geeft u hierover te informeren.

Registreren