Vlamboogbescherming van ARCON®


Hoe veilig zijn uw schakelsystemen? Bekijk de risico's in onze video en download de gratis whitepaper over risicoanalyse op elektrische installaties om te zien hoe ons vlamboogbeschermingssysteem ARCON® u helpt schade te voorkomen.


banner

Vlambogen ontstaan in elektrische distributiesystemen, ondanks preventieve beschermingsmaatregelen.

Bekijk hoe een vlamboog mogelijk rampzalige gevolgen kan hebben voor uw personeel en bedrijf zelf, en hoe vlamboogbeschermingssysteem ARCON® dit kan voorkomen.

Beveiliging die verder gaat dan de regelgeving


Ondanks dat veilige elektrische installaties voldoen aan de IEC-normen, blijft het risico van vlambogen aanwezig.

Onze whitepaper, opgesteld door de onafhankelijke Europese elektrische veiligheidsexpert Alfred Mörx, beschrijft het belang om te kiezen voor apparatuur die verder gaat dan de verplichte regelgevingen, de mogelijke uitvaltijd en bijhorende kosten na de vernietiging van schakelapparatuur. Vul de velden hiernaast in om de whitepaper te downloaden.

banner

banner

Infographic
Vlambogen hebben verschillende oorzaken, zoals defecte materialen, installatieproblemen of bedieningsfouten. Wat zijn de risico's voor uw bedrijf?

Download
banner

Case study Vliegtuigfabrikant Airbus
Ontdek hoe vliegtuigfabrikant Airbus zijn laagspanningsschakelapparatuur heeft gemoderniseerd om de productiviteit van zijn fabrieken en energiezekerheid te verbeteren

Download

ARCON
Vlamboogbeschermingssysteem ARCON®. Volledige informatie over Arcon - het vlamboogbeschermingssysteem van Eaton

Download

Temperatuurdiagnosesysteem
Temperatuurbewaking zorgt voor meer veiligheid in uw verdeelkast

Download