Eaton nodigt u uit!

Naar aanleiding van het succes van de drie voorgaande seminars in het voorjaar van 2019 organiseert Eaton op 19 november a.s. in samenwerking met NEN een extra seminar, verzorgd door Pouw Jongbloed, de expert op het gebied van regelgeving op het vlak van de woonhuisinstallatie.

Eaton’s Field Product Manager Ingmar de Winter zal daarnaast een presentatie geven over Eaton xStorage Home, energieopslag voor woningbouw.

NEN1010-voorschriften rondom de installatie van nieuwe duurzame technieken in de woning zullen worden behandeld. Onderwerpen die bijvoorbeeld aan de orde komen zijn: wat zijn de voorschriften rondom het aanleggen van een PV-installatie en welk type beveiliging pas ik toe, waarmee moet rekening worden gehouden bij het aansluiten van een woningbatterij en wat zijn de voorschriften rondom het aansluiten van een autolader/laadpaal op de elektrische installatie van de woning.

Het programma start om 13.30 uur en eindigt rond 19.00 uur, incl. koffie en thee en een buffet. Na afloop ontvangt u een NEN-certificaat van deelname.

Programma:
13.30 uur Ontvangst met koffie en thee / registratie
14.00 uur Deel 1 presentatie Pouw Jongbloed
15.30 uur Pauze
15.45 uur Deel 2 presentatie Pouw Jongbloed
17.00 uur Presentatie Ingmar de Winter
17.45 uur Buffet
19.00 uur Einde


Dinsdag 19 november 2019

Locatie: Eaton Industries (Netherlands) B.V
Adres: Europalaan 202 - 7559 SC Hengelo
Route: Route Eaton
Parkeren op het terrein van Eaton

house2


Pouw Jongbloed

Pouw Jongbloed is lid van de Technische Commissie NEN 1010, NEC 623, de Werkgroep NEN 1010 medische ruimten, NEC 31 en NEC 17B. Verder is hij bestuurslid bij Stipel (Stichting Persoonscertificatie Energietechniek) en voorzitter van NEC 44.


Ingmar de Winter is Field Product Manager huisautomatisering, energieopslag & e-mobility. Hij werkt ruim 20 jaar bij Eaton en is gespecialiseerd in energieopslag in woningen in combinatie met huisautomatisering, energiemanagement en laadstations. Tijdens zijn presentatie zal hij alle ontwikkelingen rond het energieopslagsysteem xStorage Home belichten.


Ingmar de Winter

Ingmar de Winter


U bent van harte welkom. Voor aanmelding hebben wij uw volledige gegevens nodig, waaronder een persoonlijk e-mailadres (N.B.: geen info-e-mailadres) en uw postadres voor het toezenden van een certificaat.

Ik meld mij aan voor het NEN1010 seminar “Duurzame technieken in de woning”

Ik meld mij aan voor het NEN1010 seminar Duurzame technieken in de woning op 19 november a.s. bij Eaton in Hengelo


N.B.: Tijdens het event worden foto’s gemaakt voor o.a. Twitter/Linkedin en om naderhand te delen met de deelnemers. Indien u niet herkenbaar in beeld wilt, verzoeken wij u dit aan te geven in een mail naar SalesNederlandZaltbommel@eaton.com.