Bied met de AFDD+ vlamboogbeveiligingscomponent met aardlekautomaat-functionaliteit meerwaarde aan uw project


Er zijn verschillende mogelijke oorzaken voor branden die ontstaan in elektrische installaties. Dus waarom zou u deze niet willen beschermen met een alles in één-oplossing van Eaton? De vlamboogbeveiligingscomponent met aardlekautomaat-functionaliteit (AFDD+) van Eaton doet meer dan vlambogen detecteren.

Bestaande verplichte, maar niet aanbevolen, veiligheidsnormen bieden geen bescherming tegen vlambogen. Elektrische fouten waarbij vlambogen ontstaan, veroorzaken minstens 25 % van alle branden, De vlamboogbeveiligingscomponent met aardlekautomaat-functionaliteit (Arc Fault Detection Device of AFDD+) van Eaton biedt naast detectie onder meer optimale bescherming tegen vlambogen, zodat u de elektrische installatie uitstekend beschermt.


banner
banner

Beschermen en bewaken. Meer dan alleen vlamboogbeveiliging.


banner

De vlamboogbeveiliging AFDD+ van Eaton detecteert niet alleen vlambogen: hij beschermt ook tegen aardlekstroom, kortsluitingen en overbelastingen, en is dus een ideale alles in één-bescherming voor nieuwe of bestaande installaties.

Met al deze functies in één enkel apparaat kunt u een zeer hoog beschermingsniveau bieden, dat uw klanten beter beschermt en hen meer rust geeft. Waardevolle bescherming voor hetgeen dat echt belangrijk is. Zo bent u verzekerd van vlamboogbeveiliging, aardlekbeveiliging, overstroom- en kortsluitbeveiliging van hoog niveau!

En omdat de installatie van Arc Fault Detection Devices in Europa de standaard begint te worden, verbetert u door het specificeren van een AFDD+ ook de reputatie van uw bedrijf.