UPS 9SX


Cea mai bună protecție împotriva problemelor de alimentare cu energie electrică pentru servere, rackuri IT, infrastructuri hiperconvergente, aplicații de tip Data Center și alte echipamente. UPS-ul EATON 9SX asigură continuitatea proceselor de business, generând o creștere a productivității și o reducere a costurilor de operare.


MAI MULTĂ PUTERE
11% mai multă putere activă decât produse concurente din aceeași gamă. Acest UPS este capabil să alimenteze mai multe servere.

EFICIENȚĂ MAI MARE
cea mai mare eficiență din industrie – 94% în modul online dublă conversie. Costuri mai mici de operare și deținere.

MAI MULTE POSIBILITĂȚI DE MANAGEMENT
Îmbunătățește continuitatea și siguranța business-ului prin monitorizarea și gestionarea mașinilor virtuale și politica pentru inițierea recuperării de date în caz de dezastre.

Gama Eaton 9SX (700 – 3000VA)

UPS-urile Eaton 9SX (700 – 3000VA), eficiente energetic, asigură alimentarea cu energie electrică pentru protecția serverelor, a camerelor de date, centrelor de date mici și medii și orice alte echipamente pentru infrastructura IT. Oferă protecție în modul online dublă conversie și este cel mai bun din clasa sa, cu un factor de putere egal cu unu (VA=W). Prin consumul energetic cu până la 40% mai mic și cu ajutorul unei puteri active disponibile la ieșire cu până la 28% mai mare față de UPS-urile uzuale, Eaton 9SX este UPS-ul ideal pentru administratorii IT și de clădiri, care sunt interesați de costuri energetice de operare mai mici dar cu tehnologie de vârf.

Caracteristici:

  • Modelul 9SX este primul UPS din clasa sa care asigură un factor de putere egal cu unu (VA = W).
  • Modelul 9SX a obţinut certificatul Energy Star şi oferă cel mai înalt nivel de eficiență, reducerea costurilor de energie și de răcire.
  • Topologie de conversie dublă. Eaton 9SX monitorizează în mod constant condițiile de putere și reglează tensiunea și frecvența.
  • Compatibilitate cu mediile virtuale (VMware, Hyper-V, Citrix Xen, Redhat).
  • Afişajul graphic LCD oferă informații clare despre starea UPS-ului și rezultatele măsurătorilor efectuate într-un singur ecran.
  • 9SX permite măsurarea consumului de energie pentru grupurile de prize.
  • Modelele 9SX pot fi montate atât în format Tower (turn) cât și Rack (2U sau 3U în funcție de variantă). Toate modelele au accesoriile de montaj incluse.
  • Funcţia de bypass intern asigură continuitatea alimentării cu energie în caz de defecţiune internă. Există, de asemenea, un bypass de mentenanță (versiunea standard HotSwap) pentru înlocuirea ușoară a UPS-ului.

Ai vreo întrebare?


Afișajul grafic LCD oferă informaţii clare despre starea UPS-ului și rezultatele măsurătorilor efectuate pe un singur ecran

Câștigă un televizor LED Sony sau unul din premiile garantate

produsele Eaton