Tervetuloa Eatonin sivustolle

Rekisteröitymällä voit tilata
meiltä tiedotteita

Kiitos mielenkiinnosta Eatonin tarjoamaan sisältöön. Antamalla alla pyydetyt tiedot saat Eatonilta valittuja tiedotteita.

Saat automaattisesti käyttöösi henkilökohtaisen sivuston Eatonin resurssikeskuksesta. Voit käyttää keskusta koska tahansa ja antaa sen avulla tietoja itsestäsi ja mielenkiinnon kohteistasi, niin saat tiedotteita sinua eniten kiinnostavista aiheista.

Antamalla tietosi annat Eatonille luvan lähettää sinulle tiedotteita sinua kiinnostavista aiheista, uutisista ja tuotteista.

Rekisteröitymällä hyväksyn, että minulle lähetetään säännöllisesti Eaton-uutisia sekä tietoa promootioista, tuotteista ja kampanjoista. Ymmärrän ja hyväksyn, että Eaton käyttää tietojani kohdentaessaan minulle  markkinointiviestejään. Hyväksyn, että antamani henkilötiedot voidaan luovuttaa Irlannissa sijaitsevalle Eaton Corporation plc:lle ja Yhdysvalloissa sijaitsevalle Eaton Corporationille Eatonin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Henkilötietojani käytetään asianmukaisen ja sovellettavan tietosuojalainsäädännön ja Eatonin tietosuojakäytännön mukaisesti. Voin milloin tahansa muuttaa Eaton-profiilini asetuksiani osoitteessa http://electricalsector.eaton.com/Resource_Centre_Register_FI tai peruuttaa suostumukseni  klikkaamalla Eatonin sähköpostiviestien alatunnisteissa olevia linkkejä.

Saat meiltä sähköpostiisi vahvistusviestin pian sen jälkeen, kun olet klikannut "Lähetä". Ole ystävällinen ja klikkaa vahvistusviestin linkkiä, jonka jälkeen rekisteröintisi on valmis. Tällä varmistamme suostumuksesi Eatonin tuote-, kampanja- ja uutisviestien vastaanottamiseen.