Üdvözöljük az Eatonnél

Regisztráljon az érdeklődésének megfelelően

Köszönjük érdeklődését. Kérjük, szánjon egy percet az alábbi részletek megadására, hogy a jövőben kizárólag csak az Ön számára fontos információval lássuk el.

Automatikus hozzáférést biztosítunk egy személyre szabott erőforrás központhoz. Ehhez a központhoz bármikor hozzáférhet, hogy egy kicsit többet tudhassunk meg Önről és érdeklődési köréről így biztosítva, hogy csak olyan kommunikácót küldjünk, ami az Ön számára releváns.

Az adatai elküldésével Ön hozzájaárul, hogy az Eaton az Ön által megadott témákkal, hírekkel, újdonságokkal és termékekkel kapcsolatban kommunikációt folytasson Önnel.

Ezen regisztrációs űrlap elküldésével beleegyezem, hogy rendszeres tájékoztatást kapjak az Eaton termékeiről, promócióiról és híreiről. Megértettem és elfogadom, hogy az Eaton felhasználja az adataimat a marketingkommunikáció személyre szabásához.  Beleegyezem, hogy az általam megadott személyes adatokat a vállalat megossza az írországi Eaton Corporation plc-vel, az egyesült államokbeli Eaton Corporationnel az Eaton adatvédelmi szabályzata szerint.

A személyes adataim felhasználása a kapcsolódó és alkalmazandó adatvédelmi törvényeknek és az Eaton adatvédelmi szabályzatának megfelelően történik. Az erre vonatkozó személyes beállításaimat bármikor módosíthatom, vagy visszavonhatom a beleegyezésem az Eaton vállalattól kapott e-mail alján található megfelelő hivatkozásokra kattintva.

A jóváhagyás után rövidesen kapni fog egy email üzenetet. Kérjük, kattintson az emailben található linkre a regisztráció véglegesítése érdekében, hogy naprakész információkat kaphasson az Eatonről és termékeiről.