Stroombegrenzende toestellen: versterken van de zwakste SCCR-link


Onderzoek heeft aangetoond dat meer dan de helft van de machinebouwers hun machines ontwerpen met een typische, minimale SCCR (Short Circuit Current Rating) van 5 kA. Met het verschijnen van de nieuwe NEC-code, van toepassing vanaf januari 2017, is het best mogelijk dat een groot aantal installaties niet langer voldoen aan de code en/of dus niet langer zijn goedgekeurd. Leveranciers zoals Eaton, met een groot marktaandeel in Noord-Amerika en in de IEC-markten, zijn goed op de hoogte van wijzigingen in internationale regelgevingen.

Deze whitepaper verkent de normen en de beste praktijkvoorbeelden voor het bepalen van de SCCR van machines en geeft richtlijnen om de SCCR te verhogen. Zo kunnen machinebouwers apparaten bouwen die veiliger en betrouwbaarder zijn en geschikt zijn voor gebruik bij een bredere range aan mogelijke kortsluitwaarden.

banner

Kom naar de gratis UL training op 17 of 18 mei 2018. Bekijk het programma.

Vult u alstublieft het formulier in om de whitepaper vervolgens gratis te kunnen downloaden.


Wilt u geen Eaton-nieuws missen?

Maak dan een persoonlijk Eaton-profiel aan via eaton.nl/mijnprofiel, en geef eenvoudig per onderwerp aan of u ons wel of geen toestemming geeft u hierover te informeren.

Registreren