Machines en systemen voorbereiden voor verbinding met het Internet of Things (IoT) hoeft niet moeilijk te zijn.


Op 12 oktober 2017 organiseerde Eaton een TechnoDag met als thema ‘Internet of Things’ speciaal voor de Machinebouw. Diverse vragen werden behandeld: Wat is Internet of Things (IoT)? Wat zijn de voordelen van IoT in de machinebouw? Waarom zou mijn afnemer een slimme machine of fabriek willen? Is dat niet alleen iets voor de grote spelers in de markt?

Ook als kleine of middelgrote machinebouwer kunt u zich op eenvoudige wijze voorbereiden op Smart Industry en veilige en rendabele oplossingen ontwerpen voor uw klanten gebaseerd op Internet of Things. Want ook voor compacte machines is het zinvol intelligentie toe te passen. Zowel voor component, machine, machinebouwer en eindgebruiker geldt: wie niet groot is, moet slim zijn.

Tijdens de TechnoDag hielden sprekers van T-Systems, Extend Smart Coding,  Action Learning Academy en Eaton presentaties over waarom we niet meer om het Internet of Things heen kunnen, hoe er veilige cloudcommunicatie gerealiseerd kan worden en er was een live demo waarin gegevens/data uit een slim gemaakt component, gekoppeld aan een in Codesys geprogrammeerde PLC, door middel van object georiënteerd programmeren (OOP) in de HMI naar de cloud werd gebracht.

Tijdens de TechnoDag zijn er video-opnames gemaakt. Bekijk de korte compilatievideo of de langere versie met interviews met enkele sprekers.Heeft u de TechnoDag gemist, maar wilt u graag meer weten over dit onderwerp? Neemt u vrijblijvend contact met ons op via het formulier of bekijk de gerelateerde inhoud onder aan deze pagina.

Contactformulier


Wilt u geen Eaton-nieuws missen?

Maak dan een persoonlijk Eaton-profiel aan via eaton.nl/mijnprofiel, en geef eenvoudig per onderwerp aan of u ons wel of geen toestemming geeft u hierover te informeren.

Registreren