Welkom bij Eaton

Mis geen belangrijke informatie meer

We houden u graag op de hoogte van alle marktontwikkelingen, regelgevingen, events, introducties en promoties die u interessant vindt. Registreer u eenvoudig hiernaast. Uiteraard kunt u uw profiel te allen tijde wijzigen of verwijderen.


Vul uw gegevens in:

Ja, ik wil via e-mail op de hoogte worden gehouden over interessante producten, promoties en nieuws van Eaton. Ik aanvaard dat de persoonlijke gegevens die ik verschaf, kunnen worden gedeeld met Eaton Corporation plc, gevestigd in Ierland en de Verenigde Staten, en Eaton Industries Manufacturing GmbH, gevestigd in Zwitserland, om te worden opgeslagen in elektronische marketingdatabanken en voor de bovenvermelde doeleinden. Elk gebruik van mijn persoonlijke gegevens zal gebeuren in overeenstemming met de relevante en toepasselijke wetten inzake de gegevensbescherming en met het Privacybeleid van Eaton.

Ik kan mijn toestemming om marketing e-mails te ontvangen op elk ogenblik intrekken door op de link 'Uitschrijven' te klikken, onderaan een e-mail van Eaton.